Thursday, January 3, 2013

Lirik & Chord: Last Minute - Maafkan Aku

Salam...


Kau orang tengok tak slot Akasia kat Tv3? Drama Setia Hujung Nyawa?

Haa.. Mesti tau lagu ini kan?


Klik ini untuk halwa telinga anda..



Lirik dan chord adalah ehsan dari Rahmad Guitar Chord

Maafkan Aku - Last Minute


Intro: D Bm G A

(verse 1)
D
Dan apa
Bm
Yang kau mau kan dari ku
G
Telah lamaku kata
A
Yg ku cinta sepenuh hatiku

(verse 2)
D
Sampai bila
Bm
Harus aku menunggu cinta mu
G
Dan pabila ku sedari
A
Kaulah yg pertama..kucintai

(chorus)

(1)
G A
Maafkan lah diri ini
F#m Bm
Jika takdir menjemputku dahulu
G A Bm
Hanya saat ini yg dapat menemanimu

(2)
G A
Dengarkanlah sekali lagi
F#m Bm
Jika kau tak percaya pada diriku
G
Bilaku berkata,
A
I said i love youu..

Repeat verse 1 & 2

Chorus

Solo

chorus 1 (slow part)
2 (normal balik)

4 comments:

Azrin Kassim said...

Lagu ni best, planning nak buat cover lgu ni..:D

http://azrinkassim.blogspot.com/2013/02/maafkan-aku-last-minute.html

Nad said...

@Azrin Kassim
teruskan usaha anda.. boleh like like. hee

Anonymous said...

Strumming pattern untuk lagu ni apa? Beginner

Nad said...

@AnON mAY 19 6.45AM

Kita tak tahu la wak.
Jiejie kata strumming normal..

Nama saya..

My Photo
Saya seorang yang normal dan simple. Jangan lihat saya terlalu baik kerna saya sudah bosan org mengatakan saya seorang budak yang innocent. Itu tidak benar. Sendiri lihat Sendiri rasa Sendiri tilik Sendiri nilai... *kalu dia Mr. H. sayala Mrs. H nye. dah. jangan maen mata*